طرح تجهیز نانواییها به سوخت گاز الپیجی در زنجان کلید خورد

سجاد مقدمی در گفتوگو با خبرنگار بازار، به فعالیتهای گسترده قرارگاه شهید سلامی در زنجان اشاره کرد و گفتک” استان زنجان یکی از نخستین نقاط کشور بود که قرارگاه در آن فعال شد و تنها سه روز پس از صدور فرمان تشکیل قرارگاه، اقدامات عملیاتی در سطح شهر آغاز شد.
وی افزود: از همان روزهای ابتدایی، با همکاری اتاق اصناف و بسیج اصناف استان، نیروهایی سازماندهی شده و در قالب ۱۸ تیم در دو نوبت صبح و عصر بهطور مستمر به بازار اعزام شدند.
رئیس اتاق اصناف زنجان گفت: بهطور متوسط ۱۴ تیم ثابت بهصورت روزانه مشغول بررسی، بازرسی و پایش بازار تا ساعات پایانی شب بودند.
مقدمی تاکید کرد: همکاری هماهنگ میان بسیج، اتاق اصناف و سایر دستگاههای اجرایی در چارچوب قرارگاه شهید سلامی، مدلی موفق از مدیریت جهادی و مردمی در شرایط خاص است.
وی افزود: روحیه جهادی و شبکه مردمی بسیج میتواند بسیاری از خلاءهای مدیریتی را در شرایط بحرانی پوشش دهد و قرارگاه شهید سلامی در زنجان نشان داد که اگر ظرفیتهای مردمی بهدرستی سازماندهی شوند، نهتنها در حوزههایی مانند نان و آرد، بلکه در سایر بخشهای خدماتی و معیشتی نیز میتوان مشکلات را با کمترین هزینه و بیشترین اثربخشی مدیریت کرد.
رئیس اتاق اصناف زنجان بیان داشت: در جریان این بازرسیها، چند مورد قاچاق آرد شناسایی و با تلاش این نیروها، اقلام قاچاق ضبط و به مراجع ذیصلاح تحویل داده شد.
مقدمی گفت: کمبودهای مشاهدهشده در سطح بازار به دستگاههای مربوطه گزارش شد تا نسبت به رفع آنها اقدامات لازم صورت گیرد و مسئولان مرتبط نیز در پی این هشدارها، موظف به پیگیری و جبران کمبودها شدند.
وی به نقش مؤثر نانوایان زنجانی در مدیریت بحران اشاره کرد و گفت: با وجود افزایش چشمگیر جمعیت شهر بهواسطه ورود مسافران تابستانی که تخمین زده میشود حدود ۳۰ تا ۵۰ درصد جمعیت شهر را افزایش داده بود نانوایان زنجانی با اقدام خودجوش، روزانه بهطور میانگین دو کیسه آرد بیشتر از سهمیه عادی پخت کرده و مشکل کمبود نان در سطح شهر را بهخوبی مدیریت کردند.
رئیس اتاق اصناف زنجان، از اجرای یک طرح ابتکاری در حوزه تأمین سوخت نانواییها خبر داد و گفت: برای نخستین بار در کشور، طرحی با هدف تجهیز نانواییها به سوخت گاز الپیجی در زنجان کلید خورده است.
مقدمی تصریح کرد: این طرح بهویژه در شرایط بحرانی و با توجه به نانواییهای دوگانهسوز که از گاز شهری و گازوئیل نیز استفاده میکنند، میتواند کمک شایانی به پایداری پخت نان می کند.