۵۰ هزار مسافر در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با قطارهای راهآهن شمال جابهجا شدند

به گزارش بازار، رحمان معصومی اظهار کرد: پس از آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان، در اداره کل راهآهن شمال۱ اقدامات متعددی با هدف پایش زیرساختها، پیشگیری از وقوع بحران و استمرار ارائه خدمات با توان بیشتر در دستور کار قرار گرفت که خروجی این اقدامات با تدابیر مدیرعامل شرکت رجا، همراهی و پیگیری استاندار محترم و تلاش همه همکاران، افزایش میزان خدمات ارائه شده به جامعه در روزهای پرالتهاب کشور بود.
وی افزود: بلافاصله پس از آغاز تجاوزهای رژیم صهیونیستی، اقدامات این اداره کل بر اساس برنامههای ابلاغی مدیرعامل شرکت و هماهنگیهای صورت گرفته با استاندار، در ۲ حوزه پدافند غیرعامل و عملیات میدانی دستهبندی و برنامهریزی شد.
مدیرکل راهآهن شمال ادامه داد: با هدف پایش دقیق فعالیتها در دوران جنگ تحمیلی و تقسیمبندی وظایف و نظارت دقیق و مستمر بر ۳۲۰ کیلومتر خطوط استراتژیک راهآهن زیر پوشش این اداره کل، بلافاصله پس از آغاز تجاوزها به ایران، کمیته ویژه مدیریت بحران تشکیل شد و فعالیتهای مرتبط آغاز شد.
معصومی افزود: با توجه به دستور مدیرعامل شرکت و تاکیدات استاندار مبنی بر حضور حداکثری مدیران و کارکنان در حوزه پایش امنیت و فعالیتها، حضور میدانی و شبانهروزی نیروها در محدوده اداره کل به منظور پایش دقیق امنیت زیرساختها به ویژه در محدوده پلهای مهم و هماهنگی مستمر با نهادهای عملیاتی، امنیتی و نظامی به منظور حفظ امنیت ایستگاهها و زیرساختهای ریلی از اقدامات مستمری بود که با اولویت در دستور کار اداره کل قرار گرفت.
وی با اشاره به دستور مدیرعامل شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران مبنی بر خدمترسانی بیوقفه و ویژه به جامعه در دوران جنگ، تصریح کرد: با توجه به توقف خدمترسانی داخلی سازمان هواپیمایی و مشکلاتی که به دلیل افزایش تقاضای سفرهای بین شهری و بین استانی در حملونقل جادهای ایجاد شده بود، تمام توان حملونقل بار و مسافر در اداره کل راهآهن شمال در بازه زمانی ۱۲ روزه جنگ به کار گرفته شد تا چه در بخش جابهجایی مسافر و چه حمل بار از حداکثر توان خدماتی این اداره کل بهره گرفته شود.
مدیرکل راهآهن شمال خاطرنشان کرد: از ۲۳ خرداد تا سوم تیر قطارهای مسافری این اداره کل بیش از ۵۰ هزار مسافر را جابهجا کردند و قطارهای باری نیز با تمام توان به حمل بخشی از مواد غذایی و دامی مورد نیاز استان اختصاص یافتند.
معصومی افزود: یکی از اقداماتی که به دلیل وقوع جنگ برای نخستین بار در این اداره کل انجام شد، حمل پنج هزار تن ذرت از بندر امام خمینی(ره) به مازندران برای تامین نهادههای دامی استان بود که با ۸۲ واگن انجام شد.
وی در تشریح عملکرد سه ماهه نخست این اداره کل نیز از رشد ۸۱ درصدی آمارهای خدماتی این اداره کل در بخش بار نسبت مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان خرداد، رشد ۱۰۰ درصدی جذب و حمل دانه خوراکی روغنی با جابهجایی ۱۹ هزار تن دانه روغنی توسط ۳۴۰ واگن، رشد ۱۰۰ درصدی حمل روغن از امیرآباد و افزایش ۵۷ درصدی تخلیه گندم در سیلوی نکا در بخش حمل بار این اداره کل رقم خورد.