اندیشه و دین

تجلیل از ۱۸ اثر برتر و رونمایی از دو اثر مکتوب غدیری در دانشگاه الزهرا

به گزارش خبرگزاری مهر، ششمین دوره جشنواره ملی حمایت از آثار دانشجویی غدیر، با محوریت مفاهیم «غدیر، امامت، ولایت و سیره امیرالمؤمنین (ع)»، به میزبانی دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد.

این جشنواره به همت بنیاد بین‌المللی غدیر و همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در راستای حمایت از تولیدات علمی و پژوهشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی در حوزه اندیشه غدیر برگزار شد. استمرار این رویداد طی شش سال گذشته، نشانگر تثبیت جایگاه آن در جامعه علمی کشور است.

در این دوره، ۱۸ پایان‌نامه کارشناسی‌ارشد و رساله دکتری از میان آثار تدوین‌شده در سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ به‌عنوان آثار برگزیده معرفی و از پدیدآورندگان آن‌ها با اهدای تندیس، جوایز نقدی و لوح افتخار قدردانی شد.

همچنین در آئین اختتامیه، دو اثر مکتوب با محوریت غدیر، با هدف ترویج معارف اهل‌بیت (ع) و تقویت گفتمان علمی پیرامون این واقعه تاریخی، رونمایی شد.

آیت‌الله کاظم صدیقی، دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر، در این جشنواره ضمن تبیین اهمیت راهبردی غدیر در تاریخ اسلام، بر ضرورت گسترش فعالیت‌های علمی در این عرصه تأکید کرد. همچنین دکتر حسین ظریف‌منش**، قائم‌مقام دبیر کل و مدیرعامل بنیاد، گزارشی از عملکرد و افق‌های پیش‌روی این نهاد ارائه داد.

دکتر زهرا ناظم‌بکائی، رئیس دانشگاه الزهرا (س)، نیز با اشاره به ظرفیت‌های تمدنی نهفته در پیام غدیر، بر لزوم پیوند میان نهادهای علمی و دینی در تربیت نخبگان تأکید کرد. در ادامه، **دکتر امینی (دبیر اجرایی جشنواره) و دکتر جعفرپور (دبیر علمی)، به تشریح دستاوردهای علمی و فرهنگی جشنواره پرداختند.

در بخش پایانی مراسم، به قید قرعه، پنج نفر از شرکت‌کنندگان به زیارت مشهد مقدس اعزام شدند. همچنین، به تمامی حاضران دو جلد کتاب علمی و یک پرچم متبرک به نام امیرالمؤمنین (ع) اهدا شد.

این جشنواره، ادامه‌ای است بر مسیر پنج دوره پیشین که در دانشگاه‌های معتبری همچون علامه طباطبایی، شهید بهشتی و دانشگاه الزهرا (س) برگزار شده و نقش مهمی در پیوند میان علم و ایمان و تقویت تولید دانش دینی ایفا کرده است.

در حاشیه این رویداد، دکتر حسین ظریف‌منش، قائم‌مقام دبیرکل و مدیرعامل بنیاد، از برگزاری جشنواره‌ای با عنوان «نهج‌البلاغه، کتاب زندگی» در ایام ولادت امیرالمؤمنین (ع) در سال جاری خبر داد.

وی با اشاره به استقبال گسترده از جشنواره غدیر و ظرفیت بالای علمی دانشجویان، هدف این رویداد تازه را تولید ادبیات علمی و پژوهشی پیرامون آموزه‌های علوی و ترویج معارف نهج‌البلاغه دانست. به گفته وی، بنیاد بین‌المللی غدیر همچنین در نظر دارد مجموعه آثار برگزیده ششمین جشنواره غدیر را منتشر کند.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
آماده برای کشف ی سفر مجازی … ورزش با ساعت هوشمند عکاسی با طعم هدفون های 2023