مدارس و دانشگاه

ششمین مسابقه عکس «حوادث و سوانح» برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، در حملات و تجاوزات رژیم صهیونیستی به کشور عزیزمان ایران، آن‌گاه که دانش هدف قرار گرفت، ثبت قاب‌هایی که فریاد ایستادگی را به تصویر می‌کشند، فراتر از هر روایت نوشتاری است. ثبت حماسه‌ها، چه در میانه آتش و چه پس از خاموشی سلاح‌ها، بازتاب واقعیت‌هایی از جنس رنج و اندوه، مقاومت و ایستادگی، امید و زندگی است.

در این راستا، پژوهشکده سوانح طبیعی با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اقدام به برگزاری ششمین مسابقه عکس حوادث و سوانح با عنوان «جنگ با شلیک آخرین گلوله تمام نمی‌شود» به منظور ثبت و نگهداری آن‌ها در حافظه تاریخی کشور می‌نماید.

محورهای مسابقه:

آسیب‌ها و خسارات وارده به منازل مسکونی و اماکن عمومی، عملیات امداد و نجات، زندگی در سایه تهدیدها و حملات، همبستگی مردمی و مسئولیت اجتماعی در جنگ، اقشار آسیب‌پذیر (زنان، کودکان، سالمندان، افراد دارای معلولیت و …)، شهدا، مجروحان و آسیب‌دیدگان جنگ، آئین تشییع شهدا، ترور شخصیت‌های علمی و…

آثار:

تک عکس: تک‌عکس‌هایی که با یک یا چند محورهای مسابقه مطابقت دارند که می‌تواند شامل عکس‌های موبایلی و دوربین‌های حرفه‌ای باشد. مجموعه عکس: مجموعه‌ای شامل حداقل ۲ و حداکثر ۸ فریم عکس که در یک موضوع یا محور مسابقه عکاسی شده و روایت داستانی را بیان می‌کند. عکس مقایسه‌ای: عکس‌هایی که در یک محور و مکان مشخص، گذر زمان و روند تغییرات را در فرایند عنوان مسابقه نشان دهند.

آئین‌نامه:

شرکت در این مسابقه برای هنرمندان و علاقه‌مندان به عکاسی آزاد است. عکس‌ها باید با فرمت JPG در اندازه ضلع بزرگ‌تر ۱۲۸۰ پیکسل و حداکثر حجم فایل دو مگابایت (2 MB) ارسال شوند.

دریافت آثار تنها ازطریق ایمیل مسابقه به نشانی pic@ndri.ac.ir یا پیام‌رسان بله با شماره ۰۹۹۰۹۶۴۸۱۸۹ امکان‌پذیر است.

آثار علاقه‌مندان لازم است در بازه زمانی مقرر برای دبیرخانه مسابقه ارسال شوند. مهلت ارسال آثار تمدید نخواهد شد.

شرکت‌کنندگان موظفند در صورت راه‌یابی آثار به نمایشگاه، اصل فایل را با کیفیت مناسب برای چاپ در اندازه ۵۰ در ۷۰ سانتی‌متر با کیفیت (رزولوشن) 300 DPI برای دبیرخانه مسابقه ارسال نمایند.

عکس‌های ارسالی نباید امضای عکاس، تاریخ یا هرگونه نشانه تصویری (پاسپارتو، قاب، واترمارک و لوگو) داشته باشند.

تمام عکس‌ها باید دارای شرح باشند؛ به این معنی که اطلاعات مربوط به مشخصات فردی عکاس، مکان و زمان عکس‌برداری و نیز محور مرتبط در فرم شرکت در مسابقه (قابل دریافت از طریق سایت پژوهشکده سوانح طبیعی به نشانی ndri.ac.ir) درج و همراه تصاویر ارسال شود.

ارسال عکس‌ها توسط شرکت‌کننده به منزله اعلام مالکیت و اصالت عکس است و برگزارکنندگان هیچ‌گونه مسئولیتی در مورد عدم رعایت مالکیت معنوی عکس‌ها ندارند.

پژوهشکده سوانح طبیعی حق استفاده از عکس‌های منتخب و در معرض نمایش قراردادن آن‌ها درفضای مجازی، انواع رسانه‌ها و انتشارات در داخل و خارج از کشور را با حفظ حقوق معنوی عکاسان برای خود محفوظ می‌دارد.

به صاحبان آثارمنتخب در بخش تک‌عکس مبلغ ده میلیون (۱۰/۰۰۰/۰۰۰) ریال و در سایر بخش‌ها مبلغ بیست میلیون (۲۰/۰۰۰/۰۰۰) ریال به عنوان حق‌التصویر پرداخت خواهد شد.

ارسال آثار به معنای پذیرش تمامی مقررات در این مسابقه می‌باشد و تصمیم‌گیری در مورد مسائل پیش‌بینی‌نشده بر عهده برگزارکنندگان و هیئت داوران است.

جوایز:

یک جلد کتاب مسابقه و لوح تقدیر، به همراه جوایز نقدی به ۱۱ نفر (به انتخاب هیئت داوران) تعلق خواهد گرفت.

بخش تک عکس: نفر اول مبلغ دویست میلیون (۲۰۰/۰۰۰/۰۰۰) ریال، نفر دوم مبلغ یکصدوهشتاد میلیون (۱۸۰/۰۰۰/۰۰۰) ریال، نفر سوم مبلغ یکصدوپنجاه میلیون (۱۵۰/۰۰۰/۰۰۰) ریال، نفر چهارم مبلغ یکصدوبیست میلیون (۱۲۰/۰۰۰/۰۰۰) ریال و نفر پنجم مبلغ یکصد میلیون (۱۰۰/۰۰۰/۰۰۰) ریال

بخش مجموعه عکس: نفر اول مبلغ سیصد میلیون (۳۰۰/۰۰۰/۰۰۰) ریال، نفر دوم مبلغ دویست میلیون (۲۰۰/۰۰۰/۰۰۰) ریال و نفر سوم مبلغ یکصد میلیون (۱۰۰/۰۰۰/۰۰۰) ریال

بخش مقایسه‌ای: نفر اول مبلغ دویست‌وپنجاه میلیون (۲۵۰/۰۰۰/۰۰۰) ریال، نفر دوم مبلغ دویست میلیون (۲۰۰/۰۰۰/۰۰۰) ریال و نفر سوم مبلغ یکصدوپنجاه میلیون (۱۵۰/۰۰۰/۰۰۰) ریال

دبیر اجرایی: مهناز شفیعی

هیئت داوران: محمد خادمیان طرقی، امیرعلی جوادیان، مهدی منعم حق دوست، فرهاد سلیمانی، حسن قائدی، سید امیرحسین گرکانی و حسن علی کرمی.

شورای سیاست‌گذاری: سید امیرحسین گرکانی (رئیس پژوهشکده سوانح طبیعی)، علی ربیعی (رئیس انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات و دستیار اجتماعی رئیس جمهور)، وحید شالچی (معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری)، مصطفی باقری خلیلی (مدیر کل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری)، محمد گلزاری (دبیر شورای اطلاع رسانی دولت)، محمدعلی وجدانی (مشاور پژوهشکده سوانح طبیعی)، حامد روحانی (مدیرکل دفتر برنامه ریزی و ساماندهی سکونتگاه‌های ناکارآمد و در معرض خطر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی)، سعید رساپور (مدیرکل روابط عمومی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی)، محمد خدادادی مترجم‌زاده (عکاس و استاد دانشگاه)، جاسم غضبان‌پور (عکاس)، سعید صادقی (عکاس)، علی اصغر ودایع خیری (فیلم ساز و مستندساز)، محمد قدمعلی (عکاس)، هدی امامی (مسئول ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری)، فاطمه بهبودی (عکاس)، مصطفی موسوی تبار (عکاس)، سعید هاشم‌زاده (عکاس)، مهسا بشیری (معاون برنامه‌ریزی و امور آموزشی پژوهشکده سوانح طبیعی) و غزل رسولی (مدیر روابط عمومی پژوهشکده سوانح طبیعی).

مهلت ارسال آثار: ۱۶ مردادماه ۱۴۰۴

داوری آثار: ۳۰ مردادماه ۱۴۰۴

برگزارکننده: پژوهشکده سوانح طبیعی

ایمیل مسابقه: pic@ndri.ac.ir

شماره تماس برای ارسال آثار در پیام‌رسان بله: ۰۹۹۰۹۶۴۸۱۸۹

نشانی دبیرخانه اجرایی: تهران، بزرگراه شهید فهمیده، بزرگراه ستاری شمال، خیابان هجدهم، انتهای بن‌بست نوزدهم، پژوهشکده سوانح طبیعی.

تلفن دبیرخانه مسابقه: ۰۲۱۴۶۱۴۰۳۱۱

ششمین مسابقه عکس «حوادث و سوانح» برگزار می‌شود

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
آماده برای کشف ی سفر مجازی … ورزش با ساعت هوشمند عکاسی با طعم هدفون های 2023