مدارس و دانشگاه

ضرورت تولید محتوای متقن برای پاسخگویی به شبهات نسل جوان

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین نصرالله درویشی پیش از ظهر چهارشنبه در نشست خبری اجلاسیه فراخوان چهارمین دوره «جشنواره پاسخ برتر» که در مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه‌های علمیه برگزار شد، با اشاره به تحولات گسترده در عرصه‌های مختلف جهانی، اظهار کرد: جهان امروز با چالش‌های متعددی مواجه است و هرچه سرعت تحولات بیشتر باشد، طبیعتاً نوع و حجم شبهات و پرسش‌های جدید نیز افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه جوانان امروز در فضایی سرشار از چالش‌های نوین زیست می‌کنند، افزود: در این شرایط، نیاز به تبیین صحیح و دقیق مسائل دینی و اعتقادی بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود و باید با بهره‌گیری از روش‌های روز، پاسخ‌های متقن و مورد اعتماد به دغدغه‌های ذهنی آنان ارائه داد.

دبیر علمی جشنواره پاسخ برتر تأکید کرد: اگر می‌خواهیم اثربخشی فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی خود را با تحولات جامعه هماهنگ کنیم، باید محتوایی تولید کنیم که هم از نظر علمی و دینی قابل اتکا باشد و هم توسط افراد متخصص و آگاه به مسائل روز ارائه شود.

وی با اشاره به نقش مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه‌های علمیه، گفت: این مرکز به عنوان مرجع تخصصی در حوزه پاسخگویی به شبهات، آماده پشتیبانی از کسانی است که دغدغه آگاه‌سازی نسل جوان را دارند و در مسیر شبهه‌زدایی تلاش می‌کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین درویشی در ادامه از آغاز فراخوان چهارمین دوره جشنواره «پاسخ برتر» خبر داد و گفت: آثار دریافتی این دوره در چهار بخش اصلی شامل پژوهشی (کتاب، مقاله و پایان‌نامه)، چند رسانه‌ای (فیلم کوتاه و بلند، موشن‌گرافیک)، ادبی و هنری (شعر، داستان، هنرهای تجسمی)، بخش ویژه هوش مصنوعی (در راستای پاسخگویی نوین به شبهات) دریافت خواهند شد و علاقه‌مندان تا پایان تیرماه فرصت دارند آثار خود را ارسال کنند.

وی با بیان اینکه اختتامیه این دوره از جشنواره در نیمه دوم پاییز برگزار خواهد شد، افزود: هدف اصلی این جشنواره، شناسایی و حمایت از فعالان و صاحبان اندیشه در عرصه پاسخگویی به شبهات و روشنگری دینی است.

دبیر علمی جشنواره همچنین با تجلیل از پیشگامان این عرصه، گفت: آیات عظام مکارم شیرازی، نوری همدانی، علامه مصباح یزدی و علامه طباطبایی از جمله چهره‌هایی هستند که در مسیر تبیین و روشنگری نقش‌آفرینی‌های بزرگی داشته‌اند و همواره الگوی ما در این مسیر بوده‌اند.

وی یادآور شد: در سه دوره گذشته جشنواره، بیش از ۸۰۰ هزار اثر از سراسر کشور دریافت شد که از میان آن‌ها ۶۲ اثر به لحاظ محتوایی حائز رتبه‌های برتر شناخته شده و مورد تجلیل قرار گرفتند.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
آماده برای کشف ی سفر مجازی … ورزش با ساعت هوشمند عکاسی با طعم هدفون های 2023