اخبار استان‌ها

جوجه ریزی ۲۰ هزار قطعه بوقلمون در شهرستان جلفا

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا عباسی اعلام کرد: میزان جوجه‌ریزی این واحد ۲۰ هزار قطعه است و با توجه به اینکه دوره پرورش بوقلمون گوشتی چهار ماهه است، پیش‌بینی می‌شود بیش از ۲۰۰ تن گوشت بوقلمون تولید شود.

وی افزود: میزان اشتغال‌زایی در این واحد صنعتی پنج نفر است که توسط بخش خصوصی ایجاد شده است.

عباسی خاطرنشان کرد: طبع گوشت بوقلمون گرم وتر است و منبعی غنی از پروتئین محسوب می‌شود که می‌تواند در رشد و ترمیم بافت‌های آسیب‌دیده مؤثر باشد. گوشت سفید بدون پوست بوقلمون همچنین دارای چربی اشباع و کلسترول کمتری نسبت به گوشت مرغ و گاو است. این نوع گوشت منبع غنی از امگا ۳ بوده که باعث باز شدن عروق بدن شده و به کاهش کلسترول کمک می‌کند. همچنین از مزمن شدن بیماری‌ها جلوگیری می‌کند.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
آماده برای کشف ی سفر مجازی … ورزش با ساعت هوشمند عکاسی با طعم هدفون های 2023