اخبار استان‌ها

۸۰۰ هکتار از اراضی خنداب زیرکشت چغندرقند رفت

حمید قلی‌پور در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: شهرستان خنداب به عنوان قطب تولید چغندرقند در استان مرکزی مطرح است و در کشت این محصول برای سومین سال متوالی رشد صعودی داشته است.

وی افزود: کشت چغندرقند به دلیل بازدهی و درآمدزایی بالا، بسیار مهم است

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنداب گفت: سال گذشته ۷۰ کشاورز در سطحی به مساحت ۳۵۰ هکتار توانستند ۲۶ هزار تن چغندرقند تولید کنند.

قلی پور گفت: در سال جاری با افزایش شمار کشاورزان به ۱۱۷ نفر و گسترش زمین‌های زیرکشت به ۸۰۰ هکتار، میزان تولید چغندرقند به بیش از ۶۰ هزار تن افزایش یافته که نشان از رشد بیش از ۲ درصد این محصول در منطقه را نشان می‌دهد.

وی افزود: میانگین تولید چغندرقند در اراضی کشاورزی خنداب ۸۰ هزار تن است که در بالاترین عملکرد نیز ۱۱۰ هزار تن نیز رکورد زده‌ایم.

قلی پور بیان کرد: عمده محصول تولیدی بهکارخانه‌های قند همدان، ملایر و شهرکرد ارسال می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی خنداب همچنین با اشاره به هدف‌گذاری‌ها و اقدامات انجام شده گفت: یکی از اهداف اصلی، توسعه کشت گیاهان دارویی و آموزش کشاورزان برای بهره‌گیری از این ظرفیت است.

قلی پور تاکید کرد: به دلیل نیاز کم گیاهان دارویی به آب و بازده اقتصادی بالا، این نوع کشت مزایای فراوانی دارد.

وی افزود: برخی از گیاهان دارویی به‌صورت دیم کشت می‌شوند و با تعامل و هم‌افزایی شرکت‌های دانش‌بنیان، آموزش‌های لازم به کشاورزان ارائه شده است.

مدیر جهاد کشاورزی خنداب تاکید کرد: پیش‌بینی می‌شود سطح زیرکشت گیاهان دارویی دیم، که سال گذشته حدود ۹۰ هکتار بوده در سال آینده بیش از دو برابر افزایش یابد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
آماده برای کشف ی سفر مجازی … ورزش با ساعت هوشمند عکاسی با طعم هدفون های 2023