اخبار استان‌ها

«مدرسه‌ای برای زندگی»؛ گام عملی برای اجرای سند تحول بنیادین

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با آئین رونمایی از کتاب «مدرسه‌ای برای زندگی» عصر چهارشنبه علی عبدالعالی مدیر شبکه آموزش سیما با تأکید بر ضرورت پیوست عملی برای اسناد کلان آموزشی کشور، اجرای این الگو را اقدامی مؤثر و کم‌نظیر در راستای تحقق تربیت متعالی دانست و اظهار کرد: همه اذعان دارند که حال آموزش و پرورش خوب نیست و این واقعیت را می‌توان در تعداد بالای استیضاح وزرای این وزارتخانه دید. او افزود: «این عرصه، بسیار تخصصی است و باید از شعار عبور کرد. داشتن سند خوب یک گام است، اما مهم‌تر از آن، چگونگی استفاده و پیاده‌سازی سند در بستر واقعی مدرسه است.

وی کتاب و الگوی ارائه‌شده در طرح «مدرسه‌ای برای زندگی» را مصداقی موفق از این پیاده‌سازی دانست و گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بسیار مهم، لازم و ضروری است، اما به تنهایی کافی نیست. باید برای آن پیوست عملیاتی تعریف کرد و آن را به زبان قابل اجرا در مدارس ترجمه کرد.

از سند تا صحنه اجرا؛ رسانه‌ها وارد شوند

عبدالعالی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۷ مبنی بر اجرای کمتر از ۱۰ درصدی سند تحول گفت: یکی از دلایل تحقق‌نیافتن سند، نبود روایت رسانه‌ای از اقدامات اجرایی است. باید این فعالیت‌ها را از سطح شعار به میدان عمل آورد، از کودک تا بزرگسال، و در مرحله بعد، آن‌ها را رسانه‌ای کرد تا دیده شود و جریان‌ساز شود.

وی ضمن قدردانی از تلاش عوامل تهیه کتاب «مدرسه‌ای برای زندگی»، این اثر را الگویی اجرایی و بومی‌شده برای تربیت اسلامی و انقلابی دانست و خواستار حمایت رسانه‌ها از چنین طرح‌هایی شد.

پایان مراسم با امضای نمادین کتاب

در پایان این مراسم، از کتاب «مدرسه‌ای برای زندگی» به صورت رسمی رونمایی شد و مدعوین، لوح یادبود رونمایی و نسخه نمادین کتاب را امضا کردند؛ گامی که شاید مقدمه‌ای باشد برای آغاز مدرسه‌هایی متفاوت، در مسیر تربیت نسل آینده انقلاب.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
آماده برای کشف ی سفر مجازی … ورزش با ساعت هوشمند عکاسی با طعم هدفون های 2023