تعاریف مشاغل سخت نیازمند اصلاح است

به گزارش خبرنگار مهر، منصور علیمردانی، عصر پنجشنبه در جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی اظهار کرد: هدف از تعریف مشاغل سخت و زیانآور حفظ سلامتی کارگر است نه بازنشستگی زودهنگام؛ بنابراین وقتی وسایل ایمنی را فراهم میکنیم این تعریف عوض میشود.
وی با اشاره به اینکه ۵۲ درصد کارگران ابهر از طریق قانون سخت و زیانآور آور بازنشسته شدند و بار مالی را زیاد میکند، تأکید کرد: باید تعریف درست و شفاف از مشاغل سخت و زیانآور با هدف کاهش بار مالی بر تأمین اجتماعی طراحی و اقدامات اساسی برای بهبود وضعیت کارکنان انجام شود.
نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اصلاح فرآیندها، کارفرمایان را برای فراهم کردن لوازم سلامت و ایمنی کارگر ترغیب میکند و تأثیر وسایل ایمنی روی این تعاریف میتواند به هر دو گروه کارگران و کارفرمایان کمک کند
وی تصریح کرد: حق کارگر این است که قانون کار برای او اجرا شود و کارگر و کارفرما هر دو باید از مزایا و معایب قانون بهرهمند شوند و اگر نواقص قانونی اصلاح نشود مشکلساز خواهد بود و در مجلس آمادگی دارد طرحها و لوایح را برای ساماندهی این موضوع بررسی کند.
نماینده ولیفقیه در استان زنجان نیز در این جلسه خاطرنشان کرد: در زنجان با برگزاری نشستهای ماهانه با حضور نمایندگان زیرمجموعههای قوای سهگانه در استان مشکلات مورد بحث و بررسی قرار میگیرد.
حجتالاسلام سید مصطفی حسینی با اشاره به اینکه همدلی، اتحاد، تعامل و انسجام در استان باعث شده احساس کنیم زنجان در برخی موارد میتواند پیشرو باشد، ابراز کرد: زنجان این توان را دارد که به شهر بدون بیکار تبدیل شود؛ چراکه در صنعت و فناوری ظرفیتهای خوبی وجود دارد و انسانهای تلاشگر در آن فعالیت میکنند.
وی با بیان اینکه مردم بیش از گذشته به ایجاد امید نیاز دارند، یادآور شد: حکمرانی مردمی مورد توجه استاندار بوده و امیدواریم با همکاری مردم گامهای خوبی برداریم.
صمد یوسفی اصل، رئیس اتاق بازرگانی زنجان نیز در خصوص بخشنامه اصلاح عناوین شغلی، گفت: این رویه مورد قبول نیست و به ضرر تولید بوده و این قانون به غیر از مسائل مالی، زمینه بروز اختلاف و درگیری را فراهم کرده است.