۱۱ موشک به ساختمان شیشهای اصابت کرد؛ بازسازی یک سال طول میکشد

به گزارش خبرنگار مهر، پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما امروز یکشنبه ۲۲ تیر در جمع خبرنگاران و در حاشیه بازدید از ساختمان شیشهای درباره انتقادهایی که به حضور برخی کارشناسان در برخی میزگردها شده است، گفت: از همه کارشناسان و مهمانانی که این روزها در مقابل چشم میلیونها نفر مخاطب رسانه ملی قرار میگیرند، درخواست دارم قدر آنتن زنده را بدانند و این امانت را رعایت و حفظ کنند. رسانه ملی هم تلاش دارد تا از همه دیدگاه ها کمک بگیرد. در طول ۱۲ روز دفاع مقدس مردم عزیز کشور، حدود ۶ هزار ساعت در شبکههای سیما برنامه تولید و پخش شده که بخش عمدهاش زنده بوده است. اینها بدون در نظر گرفتن شبکه های صدا، استانی و حتی شبکه خبر بوده است و جایی هم ممکن است که ایرادی بوده باشد به ویژه در برنامه زنده اما نیت ما در طول این روزها تقویت وحدت و همبستگی بود.
۱۱ موشک به ساختمان شیشهای اصابت کرد
وی در بخش دیگر صحبتهایش درباره تعداد موشک های رژیم صهیونیستی در حمله به ساختمان شیشه ای توضیح داد: بررسی دقیق نظامی و کارشناسی در مورد تعداد و نوع موشکهای اصابتشده به ساختمان، بر عهده نهادهای متخصص است، اما بر اساس مشاهدات ما از محل انفجارها و تصاویر ثبتشده و یافتن سرجنگی موشک ها، تاکنون ۱۱ محل اصابت موشک را شناسایی کردهایم. ما ابتدا فکر کردیم کمتر بوده است اما سر جنگی موشک هایی که پیدا شد به ۱۱ عدد رسید.
وی در ادامه درباره تدابیر امنیتی صداوسیما پس از حمله گفت: با توجه به پیشبینی وقوع چنین اتفاقی، مانور آمادگی همکارانمان را از ۶ ماه قبل شروع کرده بودیم و برخی از بخشهای شبکه خبر از محلهای دیگری در حال پخش بود تا در صورت نیاز به ترک استودیو، وقفهای در پخش اخبار به وجود نیاید.
جبلی درباره بازسازی ساختمان شیشه ای نیز عنوان کرد: در رابطه با بازسازی و احیای این ساختمان، اگر بتوانیم منابع مورد نیاز را فراهم کنیم اراده ما این است که تا حداکثر یک سال آینده و شاید کمی بیشتر، این ساختمان به همان شکل زیبایی که قبلاً بود، بازگردد.
به کشورهای غربی درخواست مصاحبه با مقاماتشان را دادهایم
رئیس صداوسیما درباره لزوم تولید برندهای سیاسی و حفظ آنها برای تحقق برنامههای چالشی با مختصات جهانی تصریح کرد: ما درخواست مصاحبه با برخی از مقامات کشورهای مختلف را دادهایم، اما چون هنوز به نتیجه نرسیده، اعلام نکردیم. امیدواریم همانطور که خود آن کشورها و مقامات، بهویژه غربیها ادعای حمایت از آزادی بیان و شنیده شدن صداهای مختلف را دارند، صدای ملت ما را هم بشنوند و خبرنگاران ما بتوانند گفتگوهای صریح و شفافی با مقامات غربی داشته باشند و آنها را در حمایتهایشان از رژیم صهیونیستی به چالش بکشند.
جبلی درباره تولید برنامههای سیاسی برند عنوان کرد: برنامههای شناختهشده بسیار خوبی را حداقل در شبکههای برونمرزی پرس تی وی و العالم، داریم که چهرههای شناختهشدهای هم دارند. از لحاظ برند برنامهسازی و مجری مسلط، کمبودی نداریم.
وی در ادامه درباره اقدامات بینالمللی سازمان صداوسیما در به تصویر کشیدن تجاوز صهیونیستها گفت: ما مستنداتی را برای مکاتبات با سازمانهای بینالمللی آماده کردیم و مستندات را به وزارت امور خارجه، معاونت حقوقی ریاست جمهوری ارسال کردیم.
وی اضافه کرد: مرکز بین الملل ما در سازمان صدا و سیما با سازمانهای بینالمللی که صدا و سیما در آنها عضو است و دیگر تشکلهای بینالمللی ارتباطاتی را برقرار کرده، امیدواریم که بتوانیم این محکومیت ضروری را از طرف سازمانهای بینالمللی بگیریم. تمام تلاشمان را میکنیم و امیدواریم که این تلاشها منجر شود که سازمانهای بینالمللی مسئولیت خودشان را به درستی انجام دهند و این حمله را محکوم کنند و به الزامات این محکومیت هم عمل کنند.
وی با اشاره به حضور سفیران کشورها گفت: سفرای کشورها از نزدیک شاهد این جنایت وحشیانه رژیم صهیونیستی بودند که یک نهاد رسانهای را که دههها به عنوان مرکز رسانهای ملی در کشور شناخته شده بود، هدف قرار بدهند. اگر آمادگیهای قبلی و اگر تدابیری که برای تخلیه ساختمان اتخاذ شد دقایقی و ساعتی قبل از این حمله اتخاذ نشده بود، ما ممکن بود تعداد بسیار زیادی از همکارانمان را که در این حمله از دست بدهیم.
جبلی در پایان اظهار کرد: در این حمله اما به دلیل پیش بینی ها و مراقبت هایی که داشتیم تلفات این حادثه سه شهید و نزدیک به ۲۰ زخمی بود اما آنچه که در کنار خسارات و تلفات و زیانهایی که این ساختمان دید و باید به آن توجه کرد، اثبات شجاعت، مقاومت، ایستادگی و ایمان به هدف و ایمان و باور به وظیفه و مسئولیت بود. در این ایام ایستادگی و مقاومت همکاران ما نماد مقاومت مردم ایران شد و فکر میکنم که این حادثه نه فقط در تاریخ رسانه ملی، بلکه در تاریخ کشور ماندگار خواهد شد.