کشاورزی، دامپروری و صنایع غذایی

کشتارگاه‌های دام آذربایجان غربی ساماندهی می شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، امید خلیل زاده روز چهارشنبه در جلسه ساماندهی کشتارگاه‌های دام استان، بر اهمیت رعایت ضوابط و دستورالعمل‌های بهداشتی در محیط کشتارگاه‌های دام به منظور سلامت گوشت استحصالی، تأمین امنیت غذایی جامعه و پیشگیری از انتقال بیماری‌های مشترک دام و انسان بر اجرای کامل الزامات و ملاحظات بهداشتی و محیطی کار در کشتارگاه بر رفع مشکلات تاکید کرد.

مدیر کل دفتر شهری استانداری نیز گفت: برای تأمین سلامت و بهداشت عمومی و امنیت غذایی و تأمین حقوق مصرف کنندگان اقلام غذایی همه دستگاه‌های اجرایی مکلف به پیگیری و اجرای قوانین و مقررات هستند و حمایت‌ها و مساعدت‌های لازم جهت تهیه مواد غذایی و پیشبرد و ارتقا ساختارهای بهداشتی من جمله کشتارگاه‌های دامی استان را بایستی در دستور کار قرار دهند.

امیر جوان کیا با اشاره تأسیس و بهره برداری از کشتارگاه‌های تیپ ۱ و الگویی در استان که باعث ارتقا شاخص‌های سلامت و بهداشت عمومی و ایمنی مواد غذایی در استان منجر گردیده است و افزود: حمایت‌های حداکثری لازم در راستای بهره مندی شهروندان استان از تولیدات بهداشتی واحدهای موصوف می‌بایستی در دستور کار ارکان‌های متولی و ذیربط قرار گیرد.

در ادامه اعضای کارگروه ضمن بررسی مسائل و مشکلات موجود، به راهکارهای فنی را ارائه پرداختند.

کارگروه ساماندهی کشتارگاه‌های دام استان با حضور دستگاه‌های ذیربط برای بررسی مسائل و مشکلات کشتارگاه‌های در حال احداث و یا توسعه در مرحله بهره برداری به صورت ادواری و در راستای بهره گیری کارشناسی دستگاه‌های عضو برگزار می‌شود.

آذربایجان غربی دارای ۱۶ کشتارگاه صنعتی و نیمه صنعتی و ۱۲ کشتارگاه طیور فعال است.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
آماده برای کشف ی سفر مجازی … ورزش با ساعت هوشمند عکاسی با طعم هدفون های 2023