کشاورزی، دامپروری و صنایع غذایی

پویش «نذر سالم» در مازندران به راه افتاد

حمزه آقاپور کاظمی در گفتگو با خبرنگار مهر از راه‌اندازی پویش «نذر سالم» در آستانه عید قربان خبر داد و بر ضرورت رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و شرعی در ذبح دام تأکید کرد.

وی هدف از این پویش را آگاهی‌بخشی به جامعه درباره روش‌های صحیح ذبح دام مطابق با موازین شرعی و بهداشتی عنوان کرد.

وی با اشاره به نظارت مستمر دامپزشکی بر عرضه و ذبح دام‌های قربانی در سطح استان، از مردم خواست برای اطمینان از سلامت دام، آن‌ها را تنها از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.

آقا پورکاظمی با هشدار نسبت به وجود بیش از ۸۰۰ بیماری مشترک بین انسان و دام، از شهروندان خواست از ذبح دام در منازل، پارکینگ‌ها و معابر عمومی خودداری کنند.

وی افزود: کشتارگاه‌های استان آمادگی کامل برای ذبح رایگان دام‌های قربانی تحت نظارت دامپزشکی را دارند و مردم می‌توانند با مراجعه به این مراکز، از سلامت و حلیت ذبح اطمینان یابند.

مدیرکل دامپزشکی مازندران همچنین به خطر تب کریمه‌کنگو اشاره کرد و توصیه کرد: برای پیشگیری از انتقال این بیماری، گوشت و احشای دام باید حداقل ۲۴ تا ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف یا منجمد شود.

وی گفت: این پویش با هدف ترویج فرهنگ نذر سالم و پیشگیری از مخاطرات بهداشتی در ایام عید قربان اجرا می‌شود.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
آماده برای کشف ی سفر مجازی … ورزش با ساعت هوشمند عکاسی با طعم هدفون های 2023