کشاورزی، دامپروری و صنایع غذایی

نظارت بهداشتی و شرعی ۲ اکیپ دامپزشکی کنگان در روز عید قربان

به گزارش خبرنگار مهر، برهان مال اللهی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه دامپزشکی به صورت ویژه نسبت به اجرای طرح نظارت و کنترل بهداشتی و شرعی بر دام‌های قربانی مردم اقدام می‌کند گفت: در این راستا مجموعه دامپزشکی استان بوشهر تمهیدات ویژه ای برای برگزاری مراسم عید قربان در نظر گرفته است.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کنگان از تجهیز و ساماندهی اکیپ‌های ثابت و سیار دامپزشکی برای نظارت بر ذبح دام در روز عید قربان خبر داد و بیان کرد: در همین راستا ۲ اکیپ شامل یک اکیپ ثابت و یک اکیپ سیار با حضور ۲ دکتر دامپزشک سه بازرس بهداشت گوشت و یک ناظر شرعی برای ذبح در کشتارگاه و نقاط تعیین شده در شهرستان برای ذبح دام مستقر شده و خدمات خود را رایگان ارائه می‌دهند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه تیم‌های دامپزشکی از صبح روز در عید سعید قربان فعال هستند خاطرنشان کرد: ذبح دام قربانی در منازل و معابر ممنوع است و تقاضا می‌شود برای جلوگیری از انتشار بیماری‌های قابل انتقال از دام به انسان به خصوص بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو توصیه می‌شود دام‌های قربانی خود تحت نظارت‌های بهداشتی و شرعی ذبح کنند.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کنگان با تاکید بر این نکته که گوشت تهیه شده ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری و سپس مصرف کنند گفت: با نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچالی خطر انتقال بیماری تب کریمه کنگو از بین می‌رود و همچنین توصیه می‌شود در هنگام آماده‌سازی و قطعه بندی گوشت حتماً از دستکش استفاده کنند.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
آماده برای کشف ی سفر مجازی … ورزش با ساعت هوشمند عکاسی با طعم هدفون های 2023