اخبار استان‌ها

حفظ انسجام ملی رمز موفقیت‌های آینده کشور است

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله محمدرضا ناصری، در دیدار با رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به تحولات اخیر در منطقه تأکید کرد: جنگ تحمیلی اخیر، علی‌رغم همه سختی‌ها، دستاوردهای مهمی برای کشور به همراه داشت که مهم‌ترین آن‌ها، ظهور وحدت و همبستگی مثال‌زدنی در میان ملت ایران بود.

وی این انسجام ملی را حاصل رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری و حضور پرشور مردم دانست و خاطرنشان کرد: استمرار این وحدت و همدلی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای آینده کشور است و باید در صدر برنامه‌ریزی‌ها و اولویت‌های مسئولان قرار گیرد.

امام جمعه یزد ضمن تمجید از جایگاه رهبری در جهان اسلام گفت: مقام معظم رهبری نه تنها مرجع عالی‌قدر شیعیان بلکه چهره‌ای برجسته و فرهیخته در سطح جهان اسلام هستند و هرگونه توهین به ساحت رهبری، محکوم است و جبهه مؤمنین با تمام قوا از این جایگاه صیانت خواهند کرد.

آیت‌الله ناصری با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی اظهار داشت: اقدامات تجاوزکارانه این رژیم نه‌فقط متوجه فلسطینیان بلکه تهدیدی برای کل امت اسلام اعم از شیعه و سنی است و در این میان، وحدت مسلمانان، ضرورتی راهبردی برای مقابله با دشمنان اسلام به شمار می‌رود.

وی در ادامه با تأکید بر اهمیت نسل جوان به عنوان سرمایه‌ای بی‌بدیل برای آینده نظام اسلامی تصریح کرد: باید با برنامه‌ریزی‌های هدفمند، زمینه ارتباط مؤثر با نسل جوان فراهم شود.

وی مدارس را بستر اصلی برای ارتباط با نوجوانان و جوانان دانست و افزود: تقویت مدارس، تضمین‌کننده رشد و تعالی جامعه است و مسئولان آموزشی باید توجه جدی به تربیت صحیح و همه‌جانبه دانش‌آموزان داشته باشند.

نماینده ولی فقیه در استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود، سه مؤلفه «تدین، تفکر و تعقل» را از ارکان اساسی تربیت نسل آینده عنوان کرد و گفت: دشمنان سال‌هاست این سه محور را هدف گرفته‌اند؛ از این‌رو، نظام آموزشی کشور باید به تقویت دینداری، قدرت تفکر و توان تشخیص صحیح در میان دانش‌آموزان اهتمام ویژه داشته باشد تا آنان در برابر آسیب‌های فرهنگی و جریانات انحرافی ایمن بمانند.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
آماده برای کشف ی سفر مجازی … ورزش با ساعت هوشمند عکاسی با طعم هدفون های 2023